Sport 8 August 2008 17:29
Internationalul italian Matteo Ferrari s-a transferat, joi, liber de contract, la Genoa, desi de serviciile sale s-au interesat mai multe echipe de top, precum AC Milan, Inter, Juventus, Fiorentina sau Manchester City, informeaza NewsIn.

"Am realizat un transfer important. Matteo Ferrai a semnat azi (n.r. joi) cu Genoa", se arata intr-un comunicat postat pe site-ul clubului.

Aparatorul italian, care a evoluat ultima data pentru AS Roma, s-a format ca jucator la Internazionale Milano, club care l-a imprumutat in mai multe randuri.

Ferrari (28 de ani si 11 selectii la echipa nationala) a fost dorit in aceasta vara de mai multe formatii puternice precum AC Milan, Inter, Juventus, Fiorentina sau Manchester City. In sezonul 1997/1998, acesta a mai evoluat pentru genovezi, fiind imprumutat pe atunci de la actuala campioana a Italiei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.