Social 7 August 2008 01:43
Halele de productie a trei societati comerciale din municipiul Slatina au fost distruse, miercuri, intr-un incendiu, iar doi angajati ai uneia dintre societatile comerciale afectate au ajuns la spital cu arsuri grave, informeaza corespondentul NewsIn.

Pompierii de la ISU Slatina s-au luptat aproape trei ore sa stinga un incendiu izbucnit la o hala industriala, in care functionau atelierele de productie a trei firme din localitate. Interventia lor a fost ingreunata de lipsa hidrantilor in zona.

Halele de productie ale celor trei societati comerciale ce functionau in imobilul distrus de incendiu erau despartite de pereti din tabla. Intr-una din hale isi desfasura activitatea o societate de confectii, in alta o firma de tamplarie din PVC, iar in cea de a treia o societate ce producea bachelita.

Pompierii au actionat, pentru stingerea incendiului, cu patru autospeciale proprii. Pentru ca nu reuseau sa stapaneasca flacarile, pompierii au solicitat sprijin la societatile de pe platforma industriala a Slatinei, dar si la colegii lor din orasul Bals. In urma solicitarilor facute, in sprijinul pompierilor slatineni au mai venit patru autospeciale de la serviciile voluntare de pompieri ale societatilor Alro, Electrocarbon si TMK, dar si alte trei de la Bals, Scornicesti si Osica de Sus.

Patronul societatii specializata in producerea bachelitei si un alt angajat al firmei au suferit arsuri, in urma incercarii lor de a limita extinderea flacarilor. Ei au fost internati la Unitatea de Primire Urgente a Spitalului Judetean Slatina.

Surse de la UPU au declarat ca starea celor doua victime este stabila, ei fiind in afara orcarui pericol. Acesta a mai precizat ca una dintre victime are arsuri pe 70% din suprafata corpului, iar cealalta pe 15% din suprafata corpului.

Maiorul Cristian Croitoru, purtatorul de cuvant al ISU Olt, a declarat ca incendiul a izbucnit in urma exploziei unui cazan cu apa de la firma ce producea bachelita.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.