Social 6 August 2008 04:11
In vreme ce autoritatile romane dezbat daca sa prelungesca termenul pana la care se va putea face avort, dupa cazul fetitei violate de unchiul sau si care a ales sa avorteze in marea Britanie, o alta copila de 13 ani din Arges a nascut un copil si vrea sa pastreze bebelusul si sa intemeieze o familie alaturi de noul ei iubit, care are 22 de ani.

Copila a avut alt prieten mai mare ca ea, care a parasit-o. Mama si bunica fetei si-au dat seama prea tarziu ca ea este insarcinata. Desi nu a stiut multa vreme de sarcina si nu fusese niciodata la control, fata a adus pe lume un copil perfect sanatos, relateaza ProTv preluat de ziare.com.

Tanara mamica e convinsa ca nu-i va fi greu sa creasca fetita, cu toate nici unul dintre tineri nu are un venit sigur, asa ca viitorul bebelusului este incert.

In plus, fata este inca un copil, asa ca si noul iubit poate fi acuzat de intretinere de relatii amoroase cu un minor.

Reprezentantii Protectiei Copilului spun ca vor face o ancheta, ca sa vada in ce masura familia fetei poate creste copilul. Bebelusul ar putea fi dat in plasament.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.