Social 6 August 2008 02:42
Peste 450.000 de pachete de tigari de contrabanda, in valoare de 630.000 euro, au fost descoperite, noaptea de luni spre marti, la Punctul de Trecere a Frontierei Nadlac, intr-un TIR care transporta castraveti si vinete, transmite corespondentul NewsIn.

Autoritatile de frontiera spun ca este vorba de cel mai mare transport ilegal de tigari descoperit anul acesta in punctele de trecere a frontierei din Arad.

Autotrenul, inmatriculat in Germania, transporta marfa din Grecia pentru o firma din Cehia si era condus de cetateanul grec Dimitrios P., in varsta de 26 ani. Politistii de frontiera au avut suspiciuni cu privire la incarcatura mijlocului de transport, motiv pentru care au procedat la efectuarea unui control amanuntit.

„In compartimentul de marfa au fost descoperite, ascunse prin metoda «capac», dupa paletii cu legume, aproximativ 980 baxuri de tigari - 454.040 pachete - marca «Jin Ling», pentru care soferul nu poseda documente justificative de provenienta si transport. Acesta a declarat ca nu avea cunostinta de existenta tigarilor, valoarea de piata a acestora ridicandu-se la suma de 2.270.200 lei - aproximativ 630.000 euro“, se arata intr-un comunicat de presa al Inspectoratului General al Politiei de Frontiera.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.