Social 5 August 2008 10:18
Un turist este dat disparut, unul a murit la spital, iar alti doi au fost salvati dupa ce au intrat, aseara, sa faca o baie in mare in zona statiunii Venus, transmite corespondentul NewsIn.
Cei patru tineri din Iasi, cu varste cuprinse intre 23 si 25 de ani, venisera la mare in vacanta impreuna. Ei au intrat in apa, desi au fost avertizati de salvamari sa nu se indeparteze de mal, si au inotat catre o zona nesemnalizata cu geamanduri.

Tinerii au fost luati de curenti si doar unul dintre ei a reusit sa se intoarca la mal si sa ceara ajutor. Salvamarii spun ca un ski-jet a salvat o fata din grupul aflat in larg, iar un alt tanar a fost adus la mal si amandoi au fost transportati la Spitalul din Mangalia. Medicii spun ca unul dintre ei a fost stabilizat, dar cel de-al doilea a fost adus in stop cardio-respirator si nu a mai putut fi salvat.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.