Social 5 August 2008 11:08
Patru persoane au ajuns la spital, luni dimineata, dupa ce doua cisterne cu pacura au luat foc la Rafinaria Petrobrazi, langa Ploiesti, pe platforma industriala existand 11 astfel de cazane, transmite NewsIn.
Inspectorul sef al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Prahova, colonelul Marian Burloi, a declarat ca incendiul a fost lichidat, pompierii militari continuand in zona actiunea de racire a cisternelor. "Incendiul s-a produs la o societate comerciala care are ca obiect comercializarea de produs petrolier de tip pacura. Incendiul s-a manifestat la doua cazane, provenite de la doua vagoane-cisterna incarcate cu produs petrolier", a precizat Burloi. In incendiul de luni au ars reziduuri petroliere pe o suprafata de aproximativ 800 mp.

Purtatorul de cuvant al ISU Prahova, Marina Dinu, a declarat pentru NewsIn ca victimele incendiului au suferit arsuri de gradele I, II si III. "Incendiul de la Combinatului petrochimic Brazi a fost lichidat in jurul orei 10.20, echipajele ISU actionand in continuare pentru inlaturarea efectelor acestuia. S-au inregistrat 4 victime care au suferit arsuri de gradul I,II si III, din care 3 au fost preluate de Serviciul de Ambulanta Prahova si una de elicopterul SMURD si transportata la Bucuresti la Spitalul de arsi", a precizat Dinu.

Cauzele incendiului nu au fost inca stabilite, pentru aceasta desfasurandu-se in acest moment o ancheta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.