Social 4 August 2008 03:35
Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, s-a aratat nemultumit de frecventa cu care circula vehiculele RATB, precizand ca, saptamana viitoare, va discuta cu conducerea regiei masurile ce trebuie luate pentru solutionarea acestei probleme.

"Lumea se asteapta ca masina sa vina in statie dupa un sfert de ora, insa aceasta vine dupa 45 de minute. Nu este permis asa ceva. Masinile stau in parcare, in loc sa fie pe traseu, iar 250 de soferi, daca am inteles bine, sunt in concediu medical", a spus Oprescu, duminica, la un control efectuat in Bucuresti.

In replica, potrivit Realitatea TV, purtatorul de cuvant al RATB, Mihai Vladarau, a precizat ca, pe timpul verii, frecventa de circulatie a vehiculelor regiei are mai multe explicatii: reviziile si reparatiile, cererea mai mica decat in restul anului, in conditiile in care elevii si studentii sunt in vacanta, precum si faptul ca unii soferi intra in concediu, pentru ca starea lor de sanatate trebuie sa fie impecabila.

Primarul general a verificat si lucrarile de refacere a Pasajului Universitatii, solicitand ca acestea sa fie gata cel mai tarziu la jumatatea lunii octombrie, cu doua luni mai devreme decat era prevazut. Oprescu a spus ca trebuie gasite solutii, cum ar fi lifturile sau scarile rulante, pentru accesul persoanelor cu dizabilitati in pasaj.

Tot cu prilejul controlului de duminica, Oprescu a precizat ca, in prezent, 23 de directori si functionari din Primaria Capitalei sunt cercetati de Directia Nationala Anticoruptie, in urma raportului Curtii de Conturi privind activitatea municipalitatii, dar si a unor sesizari formulate chiar de actualul primar general.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.