Social 1 August 2008 12:14
Un barbat este cercetat de politistii din Portul Constanta, dupa ce a declarat ca ii apartine un camion in care s-au descoperit aproape 3 tone de motorina luate de la bordul unor barje, in timpul anchetei unul dintre politisti fiind amenintat cu moartea, transmite corespondentul NewsIn.
Potrivit politistilor de la Sectia Regionala de Politie Transporturi Constanta, in cursul zilei de joi au fost sesizati ca in dana 97 se afla un camion incarcat cu mai multe recipiente din plastic si tabla pline cu motorina. In urma cercetarilor, politistii nu au descoperit pe nimeni in zona si s-a stabili ca autovehiculul fusese abandonat, iar ca ultim proprietar figura SC Com Bamstel din Eforie Sud.

In camion a fost descoperita canditatea de 2,7 tone de motorina in valoare de 10.800 de lei. In timpul investigatiilor, la sediul politiei Port Constanta, s-a prezentat Stelian R. de 43 de ani din Agigea, fara ocupatie si cu antecedente penale, care a declarat ca autocamionul ii apartine. El le-a mai spus politistilor ca l-a cumparat cu “un act de mana”, de la o persoana din comuna Topraisar, pentru a transporta reziduurile petroliere rezultate din curatarea barjelor si pe care ar fi intentionat sa le foloseasca in scop personal. Politistii au stabilit ca in recipiente se afla de fapt motorina si au prelevat probe pentru a stabili cu exactitate produsul. Politistii afirma ca, in timpul anchetei, un agent de politie a fost amenintat telefonic de o persoana necunoscuta care a sunat de pe un telefon mobil cu numar ascuns. Persoana l-ar fi amenintat pe acesta cu rapirea copilului, moartea familiei si incendierea apartamentului.

Politistii continua ancheta in acest caz, iar pentru Stelian R. se fac investigatii pentru comiterea infractiunilor de contrabanda sau furt calificat, dar se incearca si identificarea persoanei care l-a amenintat pe politist.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.