Social 1 August 2008 02:28
Un roman de 35 de ani a murit de epuizare in Italia in timp ce lucra pe camp. Radu Gheorghe era stabilit in Torremaggiore, iar marti dimineata se afla la munca pe o plantatie de rosii, in localitatea Nuova Cliternia, la 20 de kilometri de casa.
Carabinierii au constatat ca romanul a murit in urma unui infarct, cauzat de oboseala excesiva si de caldura, insa procurorul a cerut sa se faca si o autopsie, potrivit l'Unita.it.

Conform primelor date ale anchetei, romanul nu era singur, alaturi de acesta mai erau si alte persoane, care au fugit insa fara sa-i acorde primul ajutor. Radu muncea la negru si este foarte posibil ca si eventualii lui insotitori sa fi fost in aceeasi situatie. Un deces similar a avut loc cu cateva saptamani in urma in apropiere de Mantova. Un indian a murit epuizat, iar patronul lui a incercat sa-i ascunda cadavrul.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.