Social 1 August 2008 00:47
Magistratii Tribunalului Arges au dispus, joi, prelungirea mandatului de arestare pe numele Irinei Alexandra Trifan, functionara in Ministerul Economiei si Finantelor, arestata sub acuzatia de trafic de droguri de mare risc la inceputul lunii iulie la Pitesti, informeaza corespondentul NewsIn.

Functionara a fost prinsa in flagrant, pe 7 iulie, de catre ofiterii Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate si Antidrog Pitesti, avand asupra sa noua doze de heroina, o doza fiind gasita sub scaunul autoturismului sau.

La perchezitia efectuata la domiciliul acesteia, procurorii au mai gasit un saculet ce continea o substanta pulverulenta de culoare maronie, ce parea a fi heroina (in cantitate de circa 5 grame), ce a fost inaintata spre expertizare.

Functionara din cadrul MEF a fost prinsa dupa ce a incercat sa vinda heroina chiar unui investigator sub acoperire, care a platit pentru drogurile cumparate suma de 700 de lei. Cercetarile continua in vederea stabilirii tuturor imprejurarilor de fapt si a identificarii tuturor persoanelor implicate, pentru ca Irina Alexandra Trifan a recunoscut la audieri ca a avut complici.

Ministerul Economiei si Finantelor (MEF) a confirmat in momentul retinerii ca Irina Alexandra Trifan, care a primit mandat de arestare pentru 29 de zile sub acuzatia de trafic de droguri, este functionara in cadrul ministerului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.