Social 31 Iulie 2008 13:29
Politistii biroului investigatii criminale din Curtea de Arges ancheteaza un jaf petrecut zilele trecute intr-un supermarket din centrul orasului, de unde au fost furati 100.000 de lei, din biroul directoarei economice, informeaza corespondentul NewsIn.
Banii se aflau intr-un sertar din biroul directoarei economice si erau impachetati pentru a fi dusi la banca. Directoarea a incuiat sertarul si a plecat pana in oras. In momentul in care a revenit la birou, banii disparusera, iar sertarul era fortat. A fost anuntata politia, care a constatat din primele verificari ca magazinul nu dispune de sistem de supraveghere video. Asadar nu exista imagini care ar putea ajuta la identificarea hotilor.

Potrivit subcomisarului Mihai Balan, seful biroului investigatii criminale din Pitesti, s-a format deja un cerc de suspecti, insa datele anchetei sunt secrete.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.