Social 31 Iulie 2008 03:18
Tot mai multe erori din sistemul medical autohton ies la iveala. Listei lungi cu greseli i se adauga si cazul intamplat recent la Institutul ORL Dorin Hociota din Bucuresti, unde un pacient a chemat ambulanta pentru ca unei colege de salon i se facuse foarte rau.
Desi pare o gluma, s-a intamplat cu adevarat. O pacienta a suferit un atac vascular cerebral si a cazut din pat, relateaza Antena3. Un alt bolnav, coleg de salon, a pus mana pe telefon si a apelat 112. Si asta pentru ca, sustin pacientii, nu era nici un medic sau vreo asistenta prin preajma.

Versiunea a fost contrazisa de doctorii din spital. Apelul a fost facut, insa cadrele medicale sustin ca au intervenit doar la cateva minute de la producerea atacului. Pacienta a supravietuit si, dupa ce a fost transferata la Spitalul Universitar, urmeaza sa revina la Institut.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.