Social 31 Iulie 2008 03:18
Un barbat din Cluj s-a aruncat in gol de la etajul sase al unui bloc. El a stat suspendat pe marginea balconului sau timp de aproape sase ore, timp in care vecinii si prietenii acestuia, dar si politistii, medicii, pompierii si preotul, care au sosit la fata locului, au incercat sa il convinga sa renunte la acest gest.

Mai multi cameramani au surprins momentul in care barbatul s-a prabusit in gol. Barbatul in varsta de 51 de ani, nu era casatorit si nu avea copii.

Prietenii barbatului povestesc ca acesta s-a certat cu familia din cauza unei mosteniri si noaptea trecuta si-a scris testamentul pe care nu a mai apucat sa il legalizeze. La ora 11 dimineata miercuri, barbatul a iesit pe marginea balconului si a amenintat ca se arunca in gol. El a strigat in permanenta unui prieten sa mearga sa legalizeze testamentul.

Barbatul a supravietuit cazaturii si a fost transportat de urgenta la spital. Medicii spun insa ca ar putea ramane paralizat pe viata. In urma impactului i-a fost afectata coloana vertebrala, iar medicii sunt pesimisti privind sansele sale de supravietuire.

Atentie: Imagini socante!


Despre autor:

Realitatea

Sursa: Realitatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.