Social 31 Iulie 2008 11:33
Unii ar fi tentati sa spuna ca este prea devreme. Dar in turism, si mai ales in ceea ce priveste ofertele pentru Revelion, nu este niciodata prea devreme. Unele vile si hoteluri de pe Valea Prahovei sunt inchiriate cu un an inaintea marelui eveniment. La fel, si cele mai bune pachete turistice sunt rezervate sau chiar achitate integral inca din primavara.
Lunile octombrie si noiembrie ii gasesc pe cei mai multi turisti nepregatiti pentru Anul Nou. Atunci, valuri si valuri de clienti invadeaza agentiile de turism incercand, pe ultima suta de metri, sa achizitioneze un pachet de calitate la un pret cat mai bun. Daca vreti sa scapati insa de o grija si sa va dati posibilitatea de a alge dintr-o gama mai larga de “produse” iata un moment favorabil. Unele dintre agentiile de turism si-au pregatit deja oferta pentru Revelionul lui 2009. Multe dintre preturile ofertelor de mai jos nu sunt inca cele finale. Dar acest detaliu (ele nu vor varia foarte mult) nu va impiedica sa va faceti macar o rezervare. Prin urmare, un An Nou mai fericit!

Revelion de 5* in Dubai

Ai o multime de oferte pentru Dubai. Astfel, cu 1255 de euro te poti caza sapte nopti la Hotel Hilton Dubai Jumeirah – 5*, in perioada 24.12 – 11.01. Pretul include cazarea pentru sapte nopti in camere Deluxe cu balcon si micul dejun. In plus, va trebui sa platesti 230 de euro pentru Gala si Cina de Revelion – taxa care este obligatorie daca Anul Nou “te prinde” cazat in hotel. Hilton Dubai Jumeirah are 389 de camere dotate cu aer conditionat, internet, seif s.a. Hotelul are piscina, centru SPA si fitness, magazine, cluburi pentru copii si altele. Mai multe detalii despre aceasta oferta dar si alte oportunitati de cazare la hoteluri similare din Dubai, gasiti aici

Revelion in Thailanda – 2189 euro de persoana

Daca vrei ca de Anul Nou sa stai la plaja intr-unul dintre cele mai magnifice locuri de pe pamant, Thailanda este alegerea perfecta. Pachetul se incadreaza mai degraba in categoria de lux – dar nici pe Valea Prahovei preturile nu se anunta tocmai accesibile. Oferta prezentata costa 2189 de euro/de persoana/cazare in camera dubla si include biletul de avion Bucuresti-Istanbul-Bangkok si retur, biletul de avion Bangkok-Phuket si retur, transferurile aferente, patru nopti de cazare cu mic dejun la un hotel de cinci stele din Phuket, doua nopti de cazare la un hotel de cinci stele cu mic dejun in Bangkok si asistenta turistica. Taxele de aeroport, asigurarea medicala si alte servicii nu sunt incluse. O alta problema ar fi actele necesare pentru obtinerea vizelor care pot fi depuse pana in data de 15 noiembrie 2008. Asa ca…grabiti-va. Programul complet al sejurului si mai multe detalii despre aceasta oferta gasiti aici

Revelion in Egipt – 1100 euro

Daca nu ai apucat sa vezi Egiptul vara, cu atat mai bine. Decembrie si ianuarie pot fi lunile perfecte. Vei scapa astfel de temperaturile mari. Un pachet care include 10 nopti/12 zile va va costa aproximativ 1100 de euro. De Sarbatori veti face o croaziera pe Nil, veti petrece cateva zile in Hurghada, la malul Marii Rosii si veti vizita cele mai importante atractii din Luxor, Cairo si Aswan. Pachetul include transportul cu avionul, cazarea la hoteluri si pe vasul de croaziera, demipensiunea si pensiunea completa in unele zile, asistenta turistica si transferurile aferente. Nu sunt incluse taxele de aeroport, asigurarile si alte costuri suplimentare. Data limita pentru inscrieri este 1 octombrie.

Mai multe detalii despre aceasta oferta, precum si programul complet al vacantei, aici


Pentru alte destinatii exotice, cititi articolul integral in LAZY

Despre autor:

Lazy

Citeste articolul integral in Lazy

Sursa: Lazy


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.