Social 30 Iulie 2008 04:12
Un numar de 43 de persoane, printre care si cinci copii, au ajuns la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Constanta in urma gravului accident rutier petrecut ieri pe DN2A, intre localitatile Constanta si Ovidiu.
In accident au fost implicate cinci autovehicule, printre care si un microbuz cu calatori. Potrivit directorului adjunct al spitalului, dr. Bogdan Campineanu, patru persoane ranite grav au fost internate, trei la Sectia Ortopedie si una la Sectia Chirurgie, insa mai sunt raniti ce trebuie investigati.

”Este posibil ca, dupa finalizarea investigatiilor medicale, sa fie necesara spitalizarea si a altor persoane”, a mentionat dr. Campineanu. Potrivit acestuia, printre pacientii spitalizati nu se afla nici un copil. Seful Biroului Drumuri Nationale si Europene din cadrul Serviciului Politiei Rutiere (SPR) Constanta, comisar Tudorel Dogaru, a declarat, pentru AGERPRES, ca microbuzul se indrepta catre Constanta, iar celelalte patru masini implicate in accident se deplasau in sens opus. Potrivit acestuia, coliziunile in lant s-au produs dupa ce soferul unui jeep a intors neregulamentar masina pe sosea, desi in zona drumul era marcat cu linie continua. ”Jeepul a intrat in coliziune cu microbuzul care, in urma impactului s-a rasturat. Jeepul a fost apoi proiectat pe celalalt sens de mers, alte trei masini fiind implicate in accident”, a mentionat politistul.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.