Social 30 Iulie 2008 03:21
Nicolae Lascu, un tanar de 27 de ani, originar din localitatea sibiana Satul Nou, a slabit 41 de kilograme in cele 80 de zile de cand a intrat in greva foamei, in penitenciarul spaniol Valdemoro, de langa Madrid.
„Este foarte slabit si cu psihicul la pamant. (...) L-am implorat sa nu mai stea in greva foamei, dar nu am reusit sa-l conving. Se considera nevinovat si de aceea continua protestul, chiar daca este in pericol de moarte“, ne-a declarat Cristina, sora tanarului, tata al unui copil in varsta de 5 ani.

Procesul in care Nicolae Lascu este judecat pentru fraude cu carduri bancare nu va incepe insa mai devreme de luna septembrie. Si asta pentru ca, in Spania, este perioada de concedii, iar magistratii iau in discutie doar cazurile „extreme“. Cristina Lascu sustine insa ca fratele ei nu va mai rezista prea mult si se teme ca acesta va muri inainte de a fi audiat.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.