Social 29 Iulie 2008 12:26
Pe litoralul Marii Negre va fi lansat in luna august primul atelier de ciocolata din Romania, ChocoArt, deschis pentru public, unde cei mici se vor "juca" in ciocolata, iar adultii vor admira lucrari realizate in intregime din ciocolata

Initiatorul proiectului, Silvian Miron membru in Uniunea Internationala a Patiserilor, Cofetarilor si Preparatorilor de inghetata, a lansat acest atelier pentru a putea permite publicului larg sa vada cum sunt create piesele din ciocolata, tehnicile si metodele de lucru utilizate de cofetarii profesionisti.

Copii vor putea incerca si ei sa modeleze ciocolata si sa o combine in diferite culori. Pe langa aceasta, atelierul va include o serie de expozitii cu cele mai complexe si spectaculoase lucrari ale lui Silvian Miron.

Vizitatorii pot vedea si proba celebrele rochii din ciocolata din colectia Silvian sau se pot fotografia in decoruri realizate in intregime din ciocolata.

ChocoArt este prima initiativa a unui brand autohton de a introduce in circuitul turistic un spatiu atat de neconventional.

Click aici pentru a afla povestea celui mai renumit ciocolatier roman


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.