Social 29 Iulie 2008 10:58
Un copil de 12 ani din Constanta a ajuns la spital, duminica, dupa ce a fost injunghiat de un barbat pentru ca facea galagie in timp ce se juca in fata blocului, transmite corespondentul NewsIn.

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului Judetean de Politie Constanta, subinspectorul Radu Croitoru, a declarat astazi ca politistii sectiei 4 au fost sesizati, duminica, in legatura cu incidentul in care a fost implicat copilul. Croitoru spune ca in urma cercetarilor s-a stabilit ca Samir Dima, in varsta de 40 de ani, care se afla in stare de ebrietate, l-a injunghiat pe SE in virsta de 12 ani.

Copilul se afla in fata blocului si a fost ranit din cauza ca facea galagie. Minorul a fost transportat la Spitalul Judetean de Urgenta Constanta pentru ingrijiri medicale. Medicii l-au diagnosticat cu plaga prin taiere superficiala in zona omoplatului si au decis ca minorul nu necesita internare.

Barbatul este cercetat acum in stare de libertate de politistii constanteni. Subinspector Radu Croitoru precizeaza ca ancheta va fi continuata daca parintii copilului vor depune o plangere la politie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.