Social 28 Iulie 2008 01:05
O imigranta romanca a adus pe lume cel de-al 18-lea sau copil, devenind cea mai prolifica mama din provincia canadiana Columbia Britanica din ultimii 20 de ani, informeaza o televiziune locala afliata retelei FoxNews.

Tatal, Alexandru Ionce, a anuntat sambata ca sotia sa Livia, in varsta de 44 de ani, a nascut marti o fetita de 3,5 kilograme, care va fi botezata Abigail.

"Nu am stabilit niciodata cati copii sa avem. Il lasam pe Dumnezeu sa ne conduca viata, stiti, pentru ca noi credem cu tarie ca viata vine de la Dumnezeu", explica tatal.

Cuplul de romani a emigrat in Canada in 1990 si locuieste in Abbotsford, Columbia Britanica. Ceilalti 17 copii ai lor au varste cuprinse intre 20 de luni si 23 de ani.

Alexandru Ionce spune ca nu stie daca el si sotia sa vor mai avea copii. Familia are, in prezent zece fete si opt baieti. "Ne-ar fi placut sa fie baiat, ca sa fie numar egal", spune el despre copilul abia nascut, adaugand insa: "Multumim lui Dumnezeu ca sunt toti sanatosi si fericiti".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.