Inspectoratul Judetean de Politie Constanta a informat, vineri, printr-un comunicat de presa, ca actiunile au fost desfasurate de ofiterii Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate, politisti si jandarmi care au supravegheat mai multe zone pretabile traficului si consumului de droguri din statiunile Mamaia, Costinesti, Vama Veche.

Pe 18 iulie, in zona unui beach bar din statiunea Mamaia, a fost identificat un tanar de 24 de ani, din Bucuresti, care detinea in mod ilicit in vederea consumului propriu, cantitatea de aproximativ 1 gram de cannabis, iar in zona unui hotel din un alt tanar 21 de ani, din Bucuresti a fost depistat cu o tigara confectionata artizanal. In aceeasi zi, in zona campingului, a fost identificata o tanara de 18 de ani, din Bucuresti, care detinea in mod ilicit, in vederea consumului propriu, 55 de comprimate “ Regenon”. Pe 19 iulie, in statiunea Saturn, au fost descoperiti alti doi tineri de 20 de ani, din Bucuresti si un altul de 18 ani, din Buzau care detineau asupra lor in vederea consumului propriu 5 comprimate “Regenon”, 1 gram cannabis si o tigara confectionata artizanal. Un alt tanar de 17 ani din Bucuresti a fost depistat pe 20 iulie, in zona unui hotel din Mamaia in timp ce incerca sa vanda 25 de comprimate Ecstasy, iar pe 22 iulie, politistii Compartimentului Antidrog au depistat in statiunea Costinesti un barbat de 27 de ani, din Buzau, care incerca sa vanda cantitatea de aproximativ 225 grame hasis.

Potrivit IPJ Constanta, in functie de caz au fost intocmite dosare penale pentru savarsirea infractiunii de trafic si detinere de droguri de risc.