Social 25 Iulie 2008 11:48
Circulatia feroviara a fost inchisa in aceasta dimineata pe noua sectii in nordul tarii, datorita precipitatiilor abundente si aluviunilor de teren, a anuntat CFR SA.

Compania Nationala de Cai Ferate “CFR” SA anunta ca circulatia feroviara este in continuare afectata din cauza precipitatiilor abundente din nordul tarii.

Astfel, sectiile de circulatie inchise incepand de vineri, ora 1.14, sunt: Targu Frumos - Ruginoasa (terasament spalat), Darmanesti - Cacica (terasament spalat si stalpi LC inclinati), Putna - Gura Putnei (terasament spalat, Dolhasca - Falticeni (terasament spalat), Gura Putnei - Galanesti (terasament spalat), Radauti - Galanesti (linie inundata), Dornesti - Radauti (linie inundata).

De asemenea, toate trenurile personale care circulau pe aceste sectii au fost anulate. CFR mai anunta ca se mentin inchise si sectiile de circulatie: Sarmasag - Borla (Regionala CF Cluj) linia fiind inundata si Nisipitu - Gura Putnei (Regionala CF Iasi) datorita aluviunilor de teren.

Compania a precizat ca toate masurile operative intreprinse de angajatii feroviari pe timpul vremii nefavorabile au ca principal scop desfasurarea circulatiei feroviare in conditii de deplina siguranta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.