In tacerea apasatoare din ultimele zile, orice stire din Irak poate fi interpretata ca semn de viata

Lipsa informatiilor din a 33-a zi de captivitate pentru ziaristii romani si a doua de tacere din partea teroristilor, dar si a autoritatilor de la Bucuresti, n-a facut decat sa amplifice tensiunea. Singurele informatii oficiale, desi sarace, au venit dinspre Celula de Criza de la Palatul Cotroceni. Aici se aflau si familiile celor trei jurnalisti rapiti, in asteptarea unor vesti.

Surse din Administratia Prezidentiala au declarat ca negociatorii romani de la Bucuresti pastreaza in continuare contactul cu teroristii, dar din partea acestora nu a mai fost primita nici o veste. Somatia de a o elibera pe Marie-Jeanne Ion a ramas valabila. Cu ocazia Sarbatorilor Pascale, angajatii Administratiei Prezidentiale vor avea cateva zile libere, incepand de astazi pana marti. Dar, in caz de urgenta, grupul operativ de la Palatul Cotroceni se va intruni din nou.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.