Social 25 Iulie 2008 12:34
Autoritatile sucevene au reusit sa-i scoata din calea apelor pe cei 70 copii izolati in tabara Valea Caselor, acestia fiind acum in afara oricarui pericol, in timp ce alte doua persoane, blocate pe raul Moldova, asteapta un elicopter pentru a fi salvati, transmite corespondentul NewsIn.
Potrivit autoritatilor sucevene, copiii, elevi in clasele I - VIII, ramasesera blocati dupa ce apele au distrus un pod care facea legatura dintre drum si pensiunea unde acestia erau cazati. Copii au fost salvati fiind purtati in brate de 30 jandarmi care i-au trecut in siguranta raul, fiind preluati ulterior de mijloace de transport.

Subprefectul Orest Onofrei a declarat corespondentului NewsIn ca, in jurul orelor 10.45, un elicopter al Ministerului de Interne si Reformei Administrative a decolat de la Bucuresti pentru a salva alte doua persoane blocate pe un grind pe raul Moldova, in zona balastierei Berchisesti, situata in partea central-estica a judetului Suceava.

Mai multe detalii despre ploile si inundatile care au curpins Romania gasiti aici.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.