Social 24 Iulie 2008 04:26
Pentru soferii neatenti care dau peste un copil pe trecerea de pietoni exista o veste buna: expertii tehnici constanteni te scot din belea, iar ca bonus, il gasesc vinovat pe pieton.
Asa se intampla in cazul lui Mihai Aurelian Archip (12 ani), un elev care se intorcea de la scoala in seara de 13 noiembrie 2007 si a traversat o artera intens circulata, pe marcajul pietonal, spre ghinionul sau. Baiatul a trecut cu bine de prima banda a Soselei Mangaliei, cam la fel de banda a doua (unde a fost claxonat nervos sa se miste mai repede), dar la a treia, dincolo de axul drumului, i s-a infundat.

Un sofer s-a saturat sa mai astepte si a trecut mai departe, croindu-si drum printre pietoni, iar soferita Skodei Octavia din spatele sau a incercat sa faca la fel. Mihai a fost surprins de masina condusa de Cornelia Margareta Dana Manescu (32 ani, functionar bancar), fiind lovit, trantit si ranit grav la piciorul drept. Cu oasele rupte, copilul a suportat trei interventii chirurgicale si a avut nevoie de 120 zile de ingrijiri medicale.


Despre autor:

Gandul

Sursa: Gandul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.