Social 24 Iulie 2008 12:04
Un barbat de 38 de ani, din Suceava, a ajuns in arestul Politiei Buzau, dupa ce a fost reclamat ca a amenintat cu un pistol un conducator auto intr-o intersectie din oras, transmite corespondentul NewsIn.

Potrivit politistilor buzoieni, in dupa-amiaza zilei de ieri, un buzoian a anuntat ca, in timp ce se afla cu autoturismul in zona centrala a municipiului, a fost amenintat cu un pistol de catre un barbat care conducea un autoturism Mercedes, cu numere de inmatriculare de Suceava.

La nivelul IPJ Buzau a fost pus in aplicare planul de actiune „Navodul”, autoturismul de Suceava fiind depistat pe DN2 E85, de o echipa mixta Politie Rutiera - Politie de Ordine Publica. In masina se aflau un barbat in varsta de 38 de ani, din Suceava - conducatorul auto si o tanara de 19 ani, din orasul Gura Humorului, ambele persoane fiind conduse la sediul inspectoratului in vederea clarificarii aspectelor reclamate.

Conform primelor cercetari, barbatul din Suceava este acuzat ca a scos pe geam un pistol cu care l-a amenintat pe buzoian, incidentul avand loc dupa un schimb de cuvinte jignitoare intre cei doi conducatori auto, la o intersectie semaforizata, din cauza ca soferul autoturismului Mercedes a incercat sa se incadreze in fata. La controlul efectuat asupra celor doi ocupanti ai autoturismului Mercedes si in autoturism nu a fost gasita nicio arma.

Politistii au cautat in zona unde a fost depistat autoturismul, respectiv pe DN2 E85, la kilometrul 119, ocazie cu care a fost gasit un pistol cu aer comprimat, calibru 4,5 mm, la aproximativ 5 metri de partea carosabila.

Din verificari a rezultat ca pistolul a fost detinut fara forme legale de catre barbatul din Suceava, care l-a aruncat din autoturism, pentru a nu fi gasit asupra sa. Suspectul nu este autorizat sa detina arme si munitii.

Politistii buzoieni l-au retinut sub invinuirea de nerespectarea regimului armelor si munitiilor si il vor prezenta Parchetului de pe langa Judecatoria Buzau cu propunerea de punere in miscare a actiunii penale si sesizarea instantei in vederea arestarii preventive.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.