Social 24 Iulie 2008 11:46
Un barbat a fost sectionat de tren, in statia CFR Constanta, iar cateva ore mai tarziu o alta persoana a fost ranita de o locomotiva, transmite corespondentul NewsIn.

Purtatorul de cuvant al Sectiei Regionale de Politie Transporturi Constanta, subcomisar Cerasela Miron, a comunicat, astazi, ca politistii de la postul de transporturi feroviare au fost sesizati, marti dupa-amiaza, ca pe ruta Constanta-Bucuresti Nord pe care se pusese in miscare Rapidul 1684 se afla o persoana cazuta sub rotile ultimului vagon.

Din primele cercetari, s-a stabilit ca la linia 3 a statiei CFR Constanta, intre sinele de cale ferata, se afla un barbat care fusese sectionat in zona bazinului de tren. Asupra acestuia nu au fost gasite documente de identitate. Victima avea aproximativ de 55 de ani, inaltime 1,72 metri, fata ovala, par carunt tuns scurt si era imbracata cu un tricou albastru, jeansi si pantofi negri. Trupul neinsufletit a fost transportat la morga cimitirului central, iar politistii continua cercetarile pentru identificarea victimei.

Politistii de la transporturi feroviare Constanta au mai fost sesizati, marti, in jurul orei 21.20 de producerea unui alt accident soldat cu ranirea unei persoane. Subcomisar Cerasela Miron precizeaza ca in urma cercetarilor s-a constatat ca langa gardul despartitor dintre liniile 1 si 2 din statia CFR Constanta se afla cazuta o persoana. Aceasta fusese lovita de o locomotiva care se deplasa spre zona de revizie vagoane Constanta-oras. La fata locului a fost solicitat un echipaj de la ambulanta, iar victima a fost transportata la Spitalul de Judetean de Urgenta.

Medicii au stabilit ca barbatul prezenta o plaga in zona capului, dar ca este in afara oricarui pericol. Politistii l-au identificat ca fiind Iosif M. de 33 de ani din satu Nou, judetul Mures. Ei mai spun ca barbatul se afla in stare de ebrietate si la trecerea peste liniile de cale ferata nu a observat locotiva care l-a lovit si l-a aruncat in lateral. Si in acest caz a fost demarata o ancheta pentru a se stabili cu exacitate imprejurarile in care s-a produs accidentul feroviar.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.