Potrivit NewsIn, agresorul, Bombi Nita sustine ca fostul sef i-ar fi datorat 2000 de euro si ca i-ar fi folosit concubina ca prostituata in salonul sau de masajm motiv pentru care a hotarat sa se razbune.

"Barbatul are 39 de ani. Astazi, a asteptat la usa fostului sau patron si, in momentul in care sotia acestuia a iesit din casa, a folosit un pistol de calibru 6 mm, Magnum, cu bila de cauciuc si pulbere, tragand in victima cinci focuri in zona capului si a corpului", a explicat purtatorul de cuvant al politiei.

Victima a fost transportata la spital, dar medicii spun ca viata nu i-a fost pusa in pericol.


Potrivit lui Ciocan, deocamdata nu se cunoaste cu ce tip de arma a tras barbatul asupra sefului sau. Agresorul a fost retinut de politistii sectiei 6 si urmeaza sa fie supus cercetarilor.

Citeste si:

Agresorul este cercetat cu privire la nerespectarea regulamentului armelor si munitiilor, violare de domiciliu si vatamare corporala. Acesta avea interdictie de intrare in Bucuresti pana in 2011 si a fost deja condamnat trei ani si jumatate pentru furt din locuinta. Bombi Nita a declarat ca si-a cumparat pistolul in luna aprilie, imediat dupa ce a fost eliberat din penitenciar, dintr-un tren in schimbul a 400 de euro.

Potrivit unor surse din Politie, ar fi vorba de un pistol cu bile si pulbere Magnum.