Potrivit NewsIn, agresorul, Bombi Nita sustine ca fostul sef i-ar fi datorat 2000 de euro si ca i-ar fi folosit concubina ca prostituata in salonul sau de masajm motiv pentru care a hotarat sa se razbune.

"Barbatul are 39 de ani. Astazi, a asteptat la usa fostului sau patron si, in momentul in care sotia acestuia a iesit din casa, a folosit un pistol de calibru 6 mm, Magnum, cu bila de cauciuc si pulbere, tragand in victima cinci focuri in zona capului si a corpului", a explicat purtatorul de cuvant al politiei.

Victima a fost transportata la spital, dar medicii spun ca viata nu i-a fost pusa in pericol.

Potrivit lui Ciocan, deocamdata nu se cunoaste cu ce tip de arma a tras barbatul asupra sefului sau. Agresorul a fost retinut de politistii sectiei 6 si urmeaza sa fie supus cercetarilor.

Agresorul este cercetat cu privire la nerespectarea regulamentului armelor si munitiilor, violare de domiciliu si vatamare corporala. Acesta avea interdictie de intrare in Bucuresti pana in 2011 si a fost deja condamnat trei ani si jumatate pentru furt din locuinta. Bombi Nita a declarat ca si-a cumparat pistolul in luna aprilie, imediat dupa ce a fost eliberat din penitenciar, dintr-un tren in schimbul a 400 de euro.

Potrivit unor surse din Politie, ar fi vorba de un pistol cu bile si pulbere Magnum.