Social 23 Iulie 2008 12:40
La Atelier 35, incepand de marti, 22 iulie, ora 19.30, se deschide expozitia de fotografie a Elizei Zdru, "I walked the world alone", care va fi vernisata de fotograful Francisc Mraz, arata un comunicat al organizatorilor.
Expozitia, care este cu vanzare si poate fi vizitata intre 22 iulie si 5 august de miercuri pana duminica intre 15.00 si 21.00, a fost realizata folosind atat tehnologie digitala cat si clasica, pe film fotografic. Expozitia Elizei Zdru este compusa din fotografii de strada, neprelucrate, brute.

Tema centrala a fotografiilor care vor fi expuse o constituie ideea de izolare a fiintei umane in mijlocul multimii.

Eliza Zdru crede ca "fotografia ca mijloc de expresie, mai mult sau mai putin artistic, este poate cea mai potrivita instanta care sa exploreze aceasta tema - prin instantaneul care fura momentul fugitiv in care singuratatea devine vizibila, dar si prin compozitia premeditata".

Eliza Zdru a absolvit Facultatea de Cinematografie a Universitatii Media, sectia regie. A ajuns la film prin fotografie si a decis sa se reintoarca la aceasta sursa de inspiratie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.