Social 22 Iulie 2008 16:59
Trupa Provincialii si solistul Dragos Chircu sunt castigatorii primei semifinale pentru selectia concurentilor romani la Festivalul Cerbul de Aur 2008, organizata de TVR duminica, 20 iulie, in emisiunea "Taverna estival", prezentata de Iulian Vrabete si Alina Sorescu.

Provincialii au cantat melodiile "Time" si "Oameni", iar Dragos Chircu a interpretat piesele "Breathe Easy" si "Dreptul meu".

Trupa Provincialii a fost castigatoarea trofeului Mamaia in 2005, respectiv in 2006. De asemenea, ei au primit Premiul Presei la Festivalul Mamaia 2006.

Finalistii pentru Cerbul de Aur 2008 sunt selectati pe baza votului telespectatorilor si a notelor din partea juriului, format din realizatorul TV, Titus Munteanu, interpreta Dida Dragan, jurnalista Liliana Levinta, compozitorii Adrian Ordean, Mihai Alexandru si Andrei Kerestely si regizorul muzical Alexandra Cepraga.

Primii doi finalisti vor concura cu alti patru, care vor fi desemnati in semifinalele de pe 27 iulie si 3 august. Finala selectiei pentru Cerbul de Aur 2008, in urma careia vor fi alesi cei trei concurenti romani, este programata pe 10 august si va fi gazduita, ca si fazele anterioare, de emisiunea "Taverna estival", transmisa in direct de TVR 1.

Pe scena Cerbului de Aur 2008 de la Brasov vor urca 30 de concurenti, 27 din strainatate si trei din Romania.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.