Social 22 Iulie 2008 15:42
Aproximativ 24.000 de spectatori sunt asteptati la concertul pe care formatia Metallica il va sustine miercuri, 23 iulie, pe Stadionul Cotroceni, dupa ce organizatorii au anuntat inca din 2 iunie ca biletele au fost vandute in totalitate.

Pe 2 iunie organizatorii concertului Metallica au anuntat ca biletele pentru acest eveniment au fost epuizate, iar pe 10, respectiv 15 iulie, acestea s-au suplimentat. Metallica a devenit astfel, pentru organizatori cel mai vandut eveniment rock al anului.

La concert, accesul in incinta stadionului se va face intre orele 16:00 si 20:00. Posesorii biletelor pentru tribuna 1, gazon A si peluza vor putea intra de pe strada Dr. Lister, iar cei care detin bilete pentru tribuna 2 vor avea acces de pe Calea 13 Septembrie (hotel Mariott). Posesorii de bilete in gazon B sunt rugati sa verifice pe bilet informatiile despre calea de acces ce trebuie urmata. Pentru a evita aglomeratia este de preferat ca spectatorii sa vina la stadion cat mai devreme.

Este interzis accesul in incinta locatiei cu camere foto profesionale, video si aparate de inregistrat audio, sticle, pahare, recipiente din plastic, mancare, bautura, droguri, arme si obiecte periculoase. Spectatorii sunt rugati sa nu vina la concert cu obiecte voluminoase sau contondente (rucsacuri, casti de motociclist etc.). In timpul concertului, mancarea si bautura vor putea fi achizitionate doar pe baza de jetoane, si nu cu bani in numerar. Pretul unui jeton este de 2,5 lei, acestea putand fi procurate de la casieriile din incinta stadionului.

Trupa americana Metallica, simbol al muzicii rock, s-a format in 1981 si a lansat, de-a lungul timpului, opt albume de studio printre care cele mai cunoscute sunt "Master of Puppets" (1986), "And Justice for All" (1988) si "The Black Album" (1991). Componenta actuala a trupei este: James Hetfield (voce), Lars Ulrich (tobe), Kirk Hammett (chitara) si Robert Trujillo (bas).


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.