Social 19 Iulie 2008 23:01
Bolnavii de cancer internati in sectia de oncologie a Spitalului Municipal Ploiesti au fost trimisi acasa. Motivul acestei decizii este unul absolut halucinant: lipsa citostaticelor din spital.
Astfel, 40 de bolnavi au fost nevoiti sa-si faca bagajele si sa spere ca saptamana viitoare vor primi vesti bune. Incredibila situatie a fost semnalata ziaristilor locali de unul din doctorii institutiei, medicul sef de sectie Daniela Smeanu, care insista ca a luat masura de a trimite acasa pacientii pentru a atrage atentia asupra gravitatii situatiei.

Bolnavii de cancer nu mai fac tratament de la 1 iulie, iar singura solutie pe care instututia medicala a gasit-o a fost sa ii trateze cu vitamine si calmante. Vineri, dupa pranz, cand deja cazul fusese preluat de televiziunile nationale, autoritatile locale au intrat in priza. La spital a descins chiar edilul Ploiestiului, Andrei Volosevici, care, impreuna cu viceprimarul, doctorul Carmen Dumitru a venit sa „verifice situatia bolnavilor”.


Despre autor:

Gandul

Sursa: Gandul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.