Social 19 Iulie 2008 22:59
Cristian Robert Nagy este un recidivist care le arata semne obscene femeilor din sat, si-a batut bunicul si a agresat un localnic

Premiera in Justitia Romana: un tanar din comuna clujeana Bontida a fost arestat, vineri, deoarece isi facuse un obicei din a scuipa femeile, a le arata semne obscene si a le injura ca la usa cortului. Mai exact, mai multe femei au reclamat Postului de Politie din comuna ca individul le scuipa de cate ori se intalnea cu ele sau le injura si le facea semne obscene. Asa cum reiese din comunicatul Politiei Cluj, pe una a scuipat-o de vreo zece ori, pe alta o data si a si injurat-o.

"In perioada ianuarie - 2 iulie a.c, aflandu-se pe drumul comunal din localitatea Rascruci, comuna Bontida, in mod repetat, in public, a scuipat-o pe T. Elisabeta, fara nici un motiv. Acest lucru s-a petrecut de peste zece ori in perioada mai sus mentionata. In luna martie 2008, aflandu-se pe drumul comunal din Rascruci a adresat cuvinte jignitoare si obscene la adresa Irinei R. pe care a scuipat-o", precizeaza un comunicat al Inspectoratului de Politie al Judetului (IPJ) Cluj.

Anchetatorii au precizat ca individul, Cristian Robert Nagy (31 de ani), este un recidivist care are la activ mai multe fapte: amenintare, ultraj, lovire sau alte violente, ultraj contra bunelor moravuri si tulburarea ordinii si linistii publice. Printre "faptele de glorie" ale individului se mai numara: la sfarsitul lunii mai 2008, aflandu-se tot pe drumul comunal din localitatea Rascruci, in jurul orelor 22:00, la lumina unui bec de pe stalpul situat pe marginea drumului comunal din dreptul unui imobil apartinand lui C. Camelia Nastasia a facut gesturi obscene, fiind vazut de martorii oculari N. Viorica si C. Camelia.

De asemenea, sustin politistii, in data de 24.06.2008 si in noaptea de 01/02.07.2008, aflandu-se la locuinta sa l-a batut si amenintat cu moartea pe bunicul sau, N. Andrei, tulburand ordinea si linistea publica prin strigate si larma, deranjand vecinii de pe strada unde locuieste.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.