Social 19 Iulie 2008 16:40
Un roman in varsta de aproximativ 50 de ani, fara locuinta si fara loc de munca, suspectat ca a agresat si ar fi incercat sa violeze joi noapte, in Sardinia, o batrana in varsta de 92 de ani, a fost arestat de politia din La Maddalena, relateaza agentia de presa APCOM, potrivit NewsIn.

Barbatul este acuzat de sechestrare de persoana, jaf cu circumstante agravante, tentativa de violenta sexuala si provocare de leziuni.

Politia s-a bazat partial pe declaratiile unor martori care au vazut indepartandu-se de casa batranei un automobil cu o singura persoana la bord, cu trasaturi de est-european, potrivit APCOM. In plus, romanul era concubinul ultimei menajere de batranei si cunostea bine locuinta.

Medicii legisti au identificat pe fata si pe bratele barbatului rani care corespundeau celor pe care batrana a declarat ca i le-a facut agresorului sau. Rezultatelor analizelor probelor biologice prelevate de pe pantalonii romanului si de sub unghiile victimei i-au convins pe anchetatori ca barbatul este agresorul.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.