Social 19 Iulie 2008 13:25
Masaj erotic in atributiile de serviciu, pentru un salariu de aproape o mie de euro. Un contract de munca mai putin obisnuit pe care l-a incheiat secretara unei firme de constructii din Sibiu.

Femeia a descoperit la trei zile de la angajare ca fisa ei de post contine cerinte mai mult decat ciudate. Motiv pentru care si-a prezentat demisia.

Pe langa faptul ca trebuie sa conduca autoturismele firmei, sa transmita fax-uri si sa intocmeasca corespondenta, cereri obisnuite de altfel, femeia mai trebuie sa asigure relaxarea administratorului si asociatului majoritar prin masaje de relaxare, body-masaj si erotic masaj. In schimb, femeia ar fi primit un salariu lunar de 3500 de lei.

Reprezentantii firmei nu au putut fi contactati telefonic pentru a comenta cerintele din fisa de post. In schimb, conducerea Inspectoratului Teritorial de Munca Sibiu va face astazi un control la firma respectiva, unde va verifica toate contractele de angajare incheiate de firma in cauza.

"Daca ne uitam la acele expresii trecute in fisa de post, cred ca nici nu trebuie sa ne uitam daca e legal sau ilegal, e imoral cu certitudine", a declarat Francis Torok, inspector-sef ITM Sibiu.


Despre autor:

Realitatea

Sursa: Realitatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.