Social 19 Iulie 2008 12:49
Ministrul internelor si reformei administrative, Cristian David, a recunoscut astazi, in timpul unei conferinte de presa, ca exista un decalaj intre autoritati si structurile infractionale in ceea ce priveste tehnologia, informeaza NewsIn.

"Viteza de schimbare a tehnologiei ne pune in decalaj fata de structurile infractionale, care au acces la tehnologie. De aceea, in ultima vreme se inregistreaza tot mai multe fraude informatice", a declarat ministrul Cristian David.

Ministrul a mai vorbit despre legatura care exista intre spalarea banilor si finantarea actiunilor de terorism precizand ca "Romania, cu siguranta, nu este o tara finantatoare de terorism".

Cristian David a aratat ca "prin semnarea tratatului de aderare la Uniunea Europeana, Romania si-a asumat obligatia de a aplica aquis-ul comunitar", ceea ce a devenit "prioritatea 0" pentru statul roman.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.