Social 18 Iulie 2008 04:16
Una din cele doua tinere lovite de o masina pe o trecere de pietoni de pe Bulevardul Iuliu Maniu din Capitala, Cristina B., a murit ieri din cauza leziunilor grave suferite.

Cele doua tinere, Marilena M., din Galati, si Cristina B., din Iasi, ambele in varsta de 23 de ani, au fost lovite in plin de un BMW X5, masina condusa de bucuresteanul Robert D., in varsta de 29 de ani.

Apropiati ai celor doua tinere au declarat ieri agentiei Mediafax ca, in urma accidentului, Marilena M. a suferit fracturi de femur la ambele picioare, dar si o leziune hepatica grava, insa starea ei este stabila.

Prietena sa, Cristina B., a suferit in schimb un traumatism cerebral grav, care a fost si cauza decesului. Pe langa acesta, tanara avea multiple fracturi si leziuni interne.

"Soferul unui troleibuz, care a vazut accidentul, a povestit ca masina care le-a lovit avea viteza foarte mare si ca pur si simplu fetele au fost aruncate in aer cativa metri in urma impactului", au declarat sursele citate.
Cristina B. era casatorita si avea un copil.

Potrivit Politiei, accidentul s-a produs miercuri seara, in jurul orei 22.00, la trecerea de pietoni de la Cora Lujerului.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.