Social 18 Iulie 2008 18:18
Un medic psihiatru din Focsani este in coma la Spitalul Elias din Capitala, dupa ce a inghitit o supradoza de substante halucinogene, informeaza NewsIn.

Elena Pricop lucreaza la Spitalul Judetean Vrancea si, potrivit unor surse locale, nu a mai venit la serviciu de aproximativ 20 de zile.

Potrivit acelorasi surse, Elena Pricop ar fi luat medicamentele din ratia bolnavilor. Dupa inghitirea acestora, a ajuns in stare grava si a fost transportata la Spitalul Elias din Capitala. Surse din spitalul bucurestean au confirmat, pentru NewsIn, ca Pricop este internata la Elias.

In 2007, in urma unui control, medicul din Focsani a trebuit sa returneze Casei de Asigurari de Sanatate (CAS) Vrancea cateva sute de milioane de lei, dupa ce au fost constatate neconcordante intre CNP-urile pacientilor inscrise in registrele de consultatii si cele aflate in evidentele CAS. Tot anul trecut, ea a fost sanctionata cu 5% retinere din salariu, timp de doua luni, dupa ce a fost acuzata de neglijenta in serviciu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.