Social 17 Iulie 2008 02:57
Cursa pentru admiterea in institutiile bucurestene de invatamant superior se desfasoara cu peripetii pe alocuri * O suta de noi programe de master la U Bucuresti

Inscrierile in anul universitar 2008-2009 au continuat, ieri, in Capitala, "pe intuneric" in cazul Universitatii de Medicina si Farmacie "Carol Davila". In asteptarea candidatilor, Universitatea din Bucuresti a aniversat discret 144 de ani de la infiintare.

Aflata in plina perioada de inscrieri pentru admitere, Universitatea de Medicina si Farmacie "Carol Davila" si-a intampinat, ieri, candidatii cu o pana de curent electric, ce a dat peste cap procesul de inregistrare a dosarelor. In loc sa primeasca legitimatii de concurs in urma depunerii cererii de inscriere, candidatii s-au trezit cu un bon de ordine incropit pe un "post-it" si cu recomandarea de a reveni, in zilele urmatoare, la sediul din strada Dionisie Lupu in vederea recuperarii documentelor necesare intrarii in examen.

Luat prin surprindere de evenimente, personalul Universitatii nu a reusit sa se sincronizeze in ceea ce priveste nominalizarea unei date anume pentru ridicarea legitimatiilor de concurs. In vreme ce secretariatul le recomanda candidatilor sa se prezinte la sediul institutiei pana in data de 20 iulie, termenul limita pentru depunerea dosarelor, personalul de la ghisee, insarcinat cu inregistrarea acestora, propunea zilele de luni sau marti pentru aceasta. Inscrierile pentru admite­rea la Universitatea de Medicina si Farmacie "Carol Davila" au inceput luni si vor continua pana duminica, atunci cand candidatii vor fi asteptati sa isi depuna dosarele in intervalul orar 9-15, pana vineri, respectiv 9-13, in week-end. Cele 450 de locuri bugetate, la care se adauga 350 cu taxa, beneficiau, la data de 15 iulie, de 348 de candidati.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.