Social 16 Iulie 2008 14:05
Cautarile avocatei Elodia Ghinescu au reinceput. Anchetatorii fac astazi cercetari la fosta platforma Avicola Codlea, unde cu ajutorul pompierilor vidanjdeaza toate bazinele de colectare si reteaua de canalizare din zona.

Politistii brasoveni continua sa caute trupul avocatei Elodia Ghinescu, disparuta in urma cu aproape un an. Oamenii legii scotocesc, astazi, atat padurile dintre Poiana Brasov si Rasnov, cat si fosta platforma Avicola Codlea, unde cu ajutorul pompierilor vidanjdeaza toate bazinele de colectare si reteaua de canalizare din zona.

Cautarile avocatei au fost reluate marti. Peste 20 de politisti si jandarmi au scotocit zona, impreuna cu trei caini special antrenati pentru depistarea de cadavre.

Avocata Elodia Ghinescu a disparut in august anul trecut. De atunci, anchetatorii au cautat-o in judetele Brasov si in Arges. Principalul suspect in cazul disparitiei este sotul Elodiei, politistul Cristian Cioaca.

Ultima oara, avocata Elodia Ghinescu a fost cautata printre mormintele dintr-un cimitir din Orasul Brasov.
Anchetatorii au cerut atunci de la Administratia Cimitirelor din Brasov, precum si de la Oficiile de Stare Civila o evidenta a tuturor celor care au murit in perioada disparitiei avocatei. Acest demers le este util procurorilor pentru a afla numele rudelor celor inmormantati.

Cautarile printre morminte nu au dus la nici un rezultat.


Despre autor:

Realitatea

Sursa: Realitatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.