Social 17 Iulie 2008 13:38
Mai multe persoane, ramase inca neidentificate, au incercat, in noaptea de marti spre miercuri, sa jefuiasca sediul Agentiei pentru Investitii Straine, a declarat, pentru NewsIn, purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, Christian Ciocan

Conform primelor cercetari, tentativa de jaf a avut loc in jurul orei 2.00, cand mai multe persoane au fortat una din usile sediului Agentiei pentru Investitii Straine, situat in cartierul Primaverii din Bucuresti.

Ciocan a precizat ca paznicul institutiei a surprins momentul si a telefonat la 112. Hotii au fugit pana ca echipajele politienesti sa descinda la fata fata locului.

Cercetarile sunt continuate de Sectia 1 Politie.

In acelasi timp, sediul Departamentului pentru Afaceri Externe din Bucuresti a fost spart, insa hotii nu au apucat sa fure nimic, fiind vazuti de un trecator care a anuntat autoritatile, a declarat, pentru NewsIn, purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, Christian Ciocan.

Potrivit lui Ciocan, apelul care a alertat grupa operativa a Sectiei 1 a fost facut in jurul orei 3.00, ora la care un barbat a vazut cum mai multe persoane au patruns in sediul Departamentului pentru Afaceri Externe din Bucuresti, situat pe Bulevardul Aviatorilor din sectorul 1.

In cateva minute, sustine Ciocan, politistii Sectiei 1 au descins la fata locului, insa probabil ca hotii au avut complici in jurul cladirii vizate, astfel incat au reusit sa fuga.

Primele cercetari indica faptul ca acestia au vrut sa fure 11 unitati de calculator, pe care le-au abandonat in curtea institutiei amintite inainte ca politistii sa apara. Ei au intrat pe o terasa a Departamentului pentru Afaceri Externe, fortand o fereastra.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.