Potrivit IPJ Constanta, la actiunile care s-au desfasurat in statiunile Mamaia, Costinesti si Vama Veche au participat ofiteri ai Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Constanta, politie si jandarmi.

Sase tineri care detineau doua comprimate ecstasy, o tigara pregatita cu cocaina, un gram de cocaina si unul de cannabis au fost descoperiti in apropierea unui club din statiunea Mamaia. Suspectii, cu varste cuprinse intre 27 si 30 de ani, au recunoscut ca au consumat marijuana, cannabis, cat si ecstasy, droguri pe care au spus ca le-au achizitionat de la o persoana necunoscuta din Bucuresti.

Pe plaja dintre statiunea Mamaia si localitatea Navodari, au fost identificati alti doi tineri in varsta de 21 de ani, din Bucuresti, care detineau, pentru consum propriu, aproximativ doua grame de cannabis. Ei au declarat ca au cumparat drogurile din Bucuresti, cu 120 de lei/gramul, de la o persoana necunoscuta.

Tot in zona unui club din Mamaia, politistii au identificat trei bucuresteni cu varste cuprinse intre 20 si 22 de ani care aveau aproximativ doua grame de hasis, pe care l-ar fi cumparat cu 60 de lei/gramul de la o persoana necunoscuta din Capitala.

In zona Hanului Piratilor din Navodari, a fost identificat un alt bucurestean care avea o tigara cu cannabis si doua comprimate „Regenon”.

In toate aceste cazuri au fost intocmite dosare penale pentru savarsirea infractiunii de detinere de droguri de risc.