Social 16 Iulie 2008 11:59
Canicula ii da bataie de cap lui Marian Vanghelie. Primarul sectorului 5 a postat in locurile publice afise cu sfaturi pentru cetateni despre cum sa se fereasca de canicula. Toate bune si frumoase numai ca o parte dintre sfaturi nu au nicio legatura cu prevenirea efectelor caniculei, iar in text s-a strecurat si o greseala. Oamenii sunt sfatuiti sa nu consume lichide foarte reci sau..."firbinti".
Marian Vanghelie ii mai sfatuieste pe cetatenii sectorului 5 sa se spele pe maini inainte de fiecare masa si sa pastreze alimentele la rece, in frigidere. Medicii se indoiesc insa ca aceste sfaturi pot combate caldura.
"Cu pastrarea alimentelor la rece e ceva adevar pentru ca daca ar fi pastrate asa, in afara, s-ar inmulti germenii si ar deveni periculoase pentru consum, deci e ceva, dar cu spalatul pe maini n-are nicio treaba asta cu caldura", spune Iuliu Iatagan, medic.

Pe primarul sectorului 5 canicula din Bucuresti oricum nu il afecteaza in acest moment. Marian Vanghelie este in strainatate, in concediu de odihna.


Despre autor:

Realitatea

Sursa: Realitatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.