Social 15 Iulie 2008 23:09
Agentia Nationala Antidrog, impreuna cu mai multe ONG-uri, organizeaza, timp de o luna, in Vama Veche, o campanie pentru reducerea cosumului de droguri, transmite corespondentul NewsIn

Presedintele Agentiei Nationale Antidrog, chestorul principal Pavel Abraham, a declarat, luni, intr-o conferinta de presa la Constanta, ca a fost aleasa zona Vama Veche pentru aceasta campanie deoarece aici vin foarte multi tineri.

In cadrul acestei campanii vor fi impartite peste 25.000 de pliante, dar si tricouri si sepci. In doua corturi amplasate pe plajele din Vama Veche, tinerii vor putea discuta cu medici, psihologi si asistenti sociali pe tema riscurilor la care se expun consumatorii de droguri, aproape 30 de specialisti urmand sa participe la aceasta actiune.

Pavel Abraham a precizat ca, prin sprijinul Brigazii Internationale Antidrog, se intentioneaza formarea de echipe mixte de voluntari care sa desfasoare actiuni in cadrul proiectului si in statiunile de pe litoralul bulgaresc.

La campanie mai participa si Directia Judeteana de Tineret , fundatia “Alaturi de voi”, ARAS si alte ONG-uri. In paralel, actiunea va fi sprijinita si de ofiterii de la Crima Organizata, Vama si Politia de Frontiera, iar, in baza unui protocol cu spitalul din Mangalia si Serviciului Judetean de Ambulanta, va fi oferita si asistenta medicala.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.