Oroarea s-a petrecut in urma cu trei saptamani, in casa parinteasca in care fetita locuia singura cu tatal ei, divortat de zece ani. De frica, fetita a fugit de acasa. A fost gasita dupa trei zile, pe un camp de porumb, de politistii alertati de bunici. Plangand, copila i-a povestit sefului de post Vasile Albu tot ceea ce s-a intamplat. „Mi-a spus ca merge oriunde numai sa nu se mai intoarca la tatal ei“, a spus seful de post al comunei Rosiesti, agent-sef principal Vasile Albu.

Politistul ne-a declarat ca a ramas socat de cele auzite. Potrivit fetitei, tatal ei se imbata, iar dupa miezul noptii se dezbraca in pielea goala si se uita la televizor la un canal de filme porno. Isi chema fiica si o obliga sa stea in fata lui, imbra cata in fustite scurte. In urma cu trei saptamani, a abuzat de ea. „Fetita provine dintr-o familie dezorganizata. Parintii ei s-au despartit in urma cu mai multi ani. Maica-sa a fost condamnata la inchisoare cu suspendare pentru furt de material lemnos. Pe taica-sau il stie toata lumea de betiv“, explica politistul.

„O batea cu televizorul dat la maxim“

Mama fetitei, Irina Rusu, e stabilita in alt sat. A aflat in urma cu cateva zile de ceea ce a patit fiica sa. „Ma simt si eu vinovata pentru ce a patit. Daca era la mine, nu se intampla una ca asta. O sa vad daca o s-o pot lua la mine“, ne-a spus Irina Rusu. Ea povesteste ca, pe vremuri, fiica ei invata bine la scoala, dar ca fostul ei sot a stricat-o. „A invatat-o sa fure. Fura bani de la mama, o bagase in casa la o vecina si a pus-o sa fure bani de acolo“, ne-a declarat ea.

Isi vorbeste de rau fostul barbat. „Era foarte rau. Ma batea, nu muncea. E un betiv notoriu. Bea spirt medicinal, impreuna cu maica-sa. Sa se duca la puscarie, sa stea toata viata acolo, ca asta merita“, ne-a mai spus femeia.