Social 10 Iulie 2008 05:05
Fumatorii care nu vor sa tina-n buzunar pachete de tigari cu fete livide, cranii, malformatii sau tumori vor apela la demodata tabachera
Un client intra-n buticul de la demisolul unei cladiri de birouri si cere un pachet de tigari. Cand vanzatoarea i-l intinde, omul observa o pata negricioasa pe pachet si-o intreaba asa intr-o doara: „Ce, deja au aparut?”. Tanara intoarce pachetul, da cu ochii de tumoare si o apuca bataiala: „Blaaa! Mi-e groaza”. Cu o grimasa scarbita paseaza tigarile cumparatorului: „Mi-e si frica sa stau aicea pe raft cu ele. Acum o sa le dau cu placerea ca scap de ele”. La unul din chioscurile de la Piata Chibrit, vanzatoarea n-a primit noile pachete de tigari: „Am avut doar cu o tigara mai blegita asa. Inca n-am avut din alea cu maimutoi de-aia urati, dar lumea ma intreaba daca am primit pachete din alea hidoase. Probabil pentru ca nu le vor, habar n-am”.

La un magazin din Domenii, vanzatoarea Nina Costache face lobby antitabac, incercand sa sperie fumatorii cu aratarile lipite pe pachete, dar nu-i iese: „Le-am aratat special desenele de pe pachet ca sa le vad reactia ca si baiatul meu de 30 ani fumeaza si tare necajita sunt pe treaba asta. Eu sunt nefumatoare si mi se par ingrozitoare, mai ales astea cu dantura si cu tumoarea aia, dar ei rad si spun: «Aaa, oricum trebuie sa murim de ceva»”. La Gara de Nord chioscurile de pe peron sunt inca impanzite de stocurile vechi de pachete, mai ales „astia de la Marlboro au o gramada de baxuri”, isi face inventarul un negustor.


Despre autor:

Gandul

Sursa: Gandul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.