Social 9 Iulie 2008 10:29
Sute de sindicalisti de la Cartel Alfa, Blocul National Sindical si CNSLR Fratia vor picheta astazi sediul Guvernului. Ei cer majorarea salariului minim la 600 de lei din 1 iulie.

Protestele nu se vor opri aici, ameninta reprezentantii Cartel Alfa. Daca revendicarile lor nu vor fi luate in seama, de saptamana viitoare oamenii sunt decisi sa organizeze zilnic mitinguri pe traseul Piata Revolutiei- Piata Victoriei - Arcul de Triumf.

Liderii celor trei confederatii sindicale, spun insa ca joi vor merge la Palatul Victoria pentru a discuta cu premierul Calin Popescu Tariceanu.

Protestele celor trei confederatii au inceput saptamana trecuta, atunci cand timp de 3 ore au fost pichetate sediile ministerelor Muncii si Finantelor. Evenimentele din Bucuresti au fost completate de cele ale sindicalistilor din tara, unde mai multe Prefecturi au fost pichetate pentru majorarea salariului minim.


Despre autor:

Realitatea

Sursa: Realitatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.