Social 9 Iulie 2008 06:41
Roxana este hotarata sa o ajute pana la capat pe fetita de 11 ani

Romanca stabilita in Marea Britanie, care a reusit intr-un timp-record sa faca ceea ce trei comisii medicale au incercat timp de o luna, este hotarata sa actioneze pana la capat in cazul Florinei, fetita din Piatra Soimului abuzata sexual de unchiul ei. Ea spune ca face demersuri ca parintii Florinei sa vina in Marea Britanie sa munceasca si sa-si scape copiii de stigmatizarea la care ar putea fi supusi in sat.

"Evenimentul zilei" va prezinta povestea romancei Roxana, cea care a reusit sa o aduca pe Florina la Londra pentru a intrerupe o sarcina rezultata dintr-un viol, intr-unul dintre cele mai bune spitale din Europa.
Roxana, care ne-a uimit prin perseverenta, este plecata de aproape de 20 de ani din tara, are in jur de 40 de ani, este inalta si blonda. Pare o femeie instarita, insa modesta si darnica. O amuza foarte tare ca tabloidele britanice au numit-o "o bogata femeie de afaceri", iar televiziunile din Romania, "Domnia Sa".

Lucreaza de ani buni ca traducator si nu se considera nici celebra, nici bogata. A ales sa-si pastreze anonimatul pentru ca vrea sa-si protejeze familia. Este casatorita cu un englez si are o fiica de 17 ani. Desi este o persoana foarte prietenoasa, nu-i place sa iasa in fata. In cazul Florinei s-a implicat in primul rand pentru ca este mama, in al doilea rand pentru ca autoritatile din Romania au scos-o din sarite prin indiferenta de care au dat dovada.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.