Social 9 Iulie 2008 06:07
Reality show-ul 'Inelul cu diamant' de la Euforia TV a debutat calm pe sticla si cu scandal in culise. Doua concurente acuza ca au trecut prin momente jenante si ca au fost tratate 'ca niste oi'. Producatorul emisiunii le contrazice

Doua dintre fetele care 'se bat' la Euforia TV pentru ca milionarul Robert Negoita sa le puna pe deget o bijuterie de 10.000 de euro ii acuza pe producatori ca nu le-au spus in ce consta concursul si ca au fost puse in situatii jenante si vulgare. Fetele nu au dorit sa li se dezvaluie identitatea.

"Ni s-a spus ca e un concurs de frumusete, de perspicacitate, cu premiul cel mare de 10.000 de euro, care va fi oferit de un milionar, in nici un caz ca e vorba despre un reality show.Reality show-ul nu este regizat, pe cand noua ni se impunea ce sa facem in fata camerelor de luat vederi. Ni s-a specificat ca e un concurs decent, dar s-a facut exces de vulgaritate", spune C., in varsta de 21 de ani.

Participanta povesteste ca au fost duse la Balea Lac, unde, timp de sase ore, au fost tinute in costume de baie, in zapada, pentru o sedinta foto. "Am racit, am facut febra 40 de grade, dar n-am primit nici macar o pastila... A doua zi ne-au dus la mina Praid, unde jos, in mina, am avut o prezentare de lenjerie intima si una de rochii de seara. Au adus niste mineri care au inceput sa fluiere in timp ce noi defilam. Atunci am zis ca vreau sa renunt."

Producatorii au intors-o din drum. "Nu mi-a mai placut ca au inceput sa ne invrajbeasca, ca ne-au obligat sa stam la hotelul Rin, desi acest lucru era valabil doar pentru fetele care nu locuiesc in Bucuresti. M-au lasat sa dorm acasa in seara aia, pentru ca eram mai impulsiva. A doua zi ne-au dus la Water Park, tot al lui Robert Negoita. Atunci am aflat ca, de fapt, ma bat pentru inima lui Robert Negoita. Ni s-a spus sa ne dam crema una pe alta, sa ne jucam cu apa, lucruri care iar nu mi-au placut. Mi s-a zis ca am cele mai misto picioare si cele mai mari sanse sa castig. Adesgo cauta, la acest concurs, o fata care sa fie imaginea ciorapilor Adesgo in toata Europa. Am spus ca nu ma intereseaza asta, ci doar sa fie decent concursul."


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.