Social 8 Iulie 2008 16:28
Magistratii Tribunalului Dolj au emis, duminica seara, un mandat de arestare pentru 29 de zile pe numele unui cetatean italian cercetat pentru trafic de droguri de risc, transmite corespondentul NewsIn

Renato Matranga, in varsta de 58 ani, a fost retinut sambata, de catre politisti ai Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Craiova, in colaborare cu colegi din Bacau, italianul fiind acuzat ca face parte dintr-o retea de traficanti de droguri care aducea substante interzise din Italia si le punea in vanzare in Romania.

La solicitarea DIICOT, magistratii Tribunalului Dolj au emis pe numele italianului un mandat de arestare pentru o perioada de 29 de zile.

La sfarsitul lunii iunie, un alt membru al retelei, Gianni Magaletto, in varsta de 29 ani, a fost prins in flagrant in municipiul Slatina, in timp ce incerca sa vanda unui politist sub acoperire doua kilograme de hasis contra sumei pe 12.000 de euro. Potrivit anchetatorilor, cei doi italieni locuiau fara forme legale in municipiul Bacau, iar din reteaua de traficanti de droguri mai fac parte si cetateni romani.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.