Social 8 Iulie 2008 14:31
Trupul elevului de la scoala de agenti de politie care a disparut, la sfarsitul saptamanii trecute, in zona plajei Eforie, in timp ce facea baie in mare, a fost descoperit, astazi, intre statiunile Eforie Nord si Sud, transmite corespondentul NewsIn.
Potrivit IPJ Constanta, astazi in jurul orei 11.00, echipele complexe de cautare formate din politisti, scafandrii si lucratori ai Politiei de Frontiera au gasit trupul tanarului plutind in apele Marii Negre, in dreptul plajei dintre Eforie Sud si Eforie Nord. Pe cadavru nu au fost descoperite urme de violenta, medicii legisti urmand sa stabileasca cu exactitate cauza decesului.

Tanarul in varsta de 21 de ani era din Teleorman si se afla in misiune pe litoral, dar vineri seara era in timpul liber. El a mers impreuna cu o alta persoana pe plaja din statiunea Eforie si a intrat in mare pentru a face o baie. La un moment dat, tanarul a disparut. Salvamarii au intervenit la scurt timp, dar nu au reusit sa-l gaseasca.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.